Followers

Tuesday, 19 April 2011

El Fresco Italian

Lokasi makan untuk hidup untuk makan  kali ni ialah di Subang Empire atau lebih tepat lagi di dalam Supermarket Jaya Crocer. Sila refer map tuk ke Subang Empire ni.

El Fresco Italian Kitchen (its inside Jaya Grocer),
Lot 6, LG-G1, Empire Shopping Gallery,
Jalan SS16/1,
47500 Subang Jaya,



Menu yang menjadi pilihan ialah sirlion steak dan juga pizza.Oleh kerana restaurant ni berada di dalam Jaya Grocer maka kita diberi pilihan untuk memilih dan membeli sendiri daging or raw material kat supermarket Jaya tu than mintak dorang masak ikut pilihan menua yang ada. If xmau kita leh pilih terus je dr menu yang ada. Price ada reasonable jugak. Sepinggan steak ni dlm RM30++. Portion dia agak besar. Andai kita tgh kebuluran memang boleh habis sepinggan. Kita juga boleh mintak samada nak well done or half cook.




1 comment:

Azueriena Norash said...

nampak sedappp maa itu steak....perghh...