Followers

Tuesday, 27 September 2011

Waffles Yang Malatopss

Ni hasil keje tangan haku yer..Mcm master chef tak?
Jenuh haku melembutkan tangan tuk hasikan waffles yg seantik itu. Asalnya waffles tu hanya sekeping waffles yang terkujur jer..Andai ada yg tergoda sila la berinovasi dengan daya kreativiti anda

Ketam Masak Susu

Kalau teringin mkn ketam masak susu ni haku akan pegi kat Pasir Penambang Kuala Selangor. Haku bukan suka makan ketam tu. Haku suka makan kuah dia. Cicah ngan roti..Kalau lapar tahap kebuluran haku bleh habiskan 2 or 3 pinggan roti ti cicah ngan kuah ketam tu.Dah lama ni tak pekena ketam susu nih

Monday, 26 September 2011

Makan Space Orang

 Ni kes makan yang lain plak pesennya.Kejadian kat area opis haku. Ada ke patut parking itu mcm smpai udah makan space parking lot yang lg satu.Memang kureng asam kan manusia itu.

Friday, 23 September 2011

Monday, 12 September 2011

Ulang Tayang Menu Wajib Di Mum's Place

Ini adalah n3 ulang tayang je yer...Dl haku dah pernah publish dah details retaurant ni..Korang carik kat SINI ye. Ni dia menu wajib
Ikan Cencaru Cili, Tumis Daun Keledek, Smoked Chicken

Smoked Chicken with Mayo

Monday, 5 September 2011

Nasi Ayam Hainan

Bulan puasa dah lepas. Takat buh gambar nasi ayam ni kan..sure korang tak heran kan
Kan..kan...Cer buh time bln poser ritu..mau ada yg meleleh je air liur duk terbayang-bayang