Followers

Sunday, 21 August 2011

Makan Je La Keje Korang Subway Giveaway~Sticky Post til 21st Auguts

Haku adalah pengemar subway
So tetiba rs nak share kupon2 yg Haku dpt dr Subway ni
Actually kupon ni bl beli RM50++ je bleh dpt
Tu pun time awal thn tadi
Dia lekat kupon kat calender
So jom join GA ni
Simple je rules dia

1. Jadi follower Blog Sky ni
2. Bt simple n3 psl GA ni
3. Kasi link n email kat ruang komen n3 ni

GA ni akan berlangsung sehingga 21hb Ogos 2011
Kupon yang bakal korang akan dpt ialah


Sape yg sudi join haku ucapkan terima kasih la yer
(berdebar2 ni menanti penyertaan korang)

34 comments:

Neerza said...

1st join dapat apa2 tak?

^_^

kneerza@gmail.com

http://neerzalife.blogspot.com/2011/08/makan-je-la-keje-korang-subway-giveaway.html

Azueriena Norash said...

nak jugak kupon tuuu

SuzaDin said...

join awk !

http://suzajudin92.blogspot.com/2011/08/giveaway-kupon-subway.html

si cantik sally said...

http://ezetheblackrose.blogspot.com/2011/08/makan-je-la-keje-korang-subway.html

nak try.. pe kate bg saye jek..heheh..jgn mara..join n done follow u..

azleen said...

Salam.Saya join!! best..best..
Hope ada luck!!
id:Azleen
http://lovelygiveaway.blogspot.com/2011/08/makan-je-la-keje-korang-subway-giveaway.html

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

SALAM.JOIN.

http://azatiesayang-contest.blogspot.com/2011/08/makan-je-la-keje-korang-subway-giveaway.html

azatie_sayang7071@yahoo.com.my

Joel Leslie said...

join :D

http://joelwithcontestsandgiveaways.blogspot.com/2011/08/makan-je-la-keje-korang-subway-giveaway.html

email : joel_leslie97@yahoo.com


thanks ! :D

abazilah said...

join .

http://ablogforgiveawaylovers.blogspot.com/2011/08/makan-je-la-keje-korang-subway-giveaway.html

purplishobsession87@yahoo.com

fieda said...

http://sukahati-fieda.blogspot.com/2011/08/makan-je-la-keje-korang-subway-giveaway.html

EMAIL ; fieda.rafli@yahoo.com

Vee Zainol said...

vee joined! ;)

http://thebesthingaboutmeisyou.blogspot.com/2011/08/makan-je-la-keje-korang-subway-giveaway.html

"Aku"....Nurul Azren said...

cik reen nak join jugak....
sudi melawat n follow belog2 cik reen jugak..
love yaaa

ID Folower : NurReen

Email : reen_ichyliebe22@yahoo.com

http://duniacikreen.blogspot.com/2011/08/makan-je-la-keje-korang-subway-giveaway.html

"Aku"....Nurul Azren said...

cik reen join jugak... sudi melawat n follow belog cik reen jugak..
love yaa..

ID Folower : NurReen

Email : reen_ichyliebe22@yahoo.com

http://duniacikreen.blogspot.com/2011/08/makan-je-la-keje-korang-subway-giveaway.html

AMG said...

Saya pun nak join jugak! :D

Link : http://amgiveaway.blogspot.com/2011/08/makan-je-la-keje-korang-subway-giveaway.html

Email : arolmubin@gmail.com

Cik Rose Cute said...

join...

Id Follower: Cik Rose Cute

che_rosliza78@yahoo.com

http://hairulizacontestga.blogspot.com/2011/08/makan-je-la-keje-korang-subway-giveaway.html

IntaNBerliaN said...

Ibu Alisha dah join..

http://intanberliangacontest.blogspot.com/2011/08/makan-je-la-keje-korang-subway-giveaway.html

emel : zarina_naniey@yahoo.com.my

TQVM

Mama Ishazah said...

http://mamaishazah.blogspot.com/2011/08/makan-je-la-keje-korang-subway-giveaway.html
OK

Nana said...

http://nanamrul-contest.blogspot.com/2011/08/makan-je-la-keje-korang-subway-giveaway.html

nanamrul@yahoo.com

Cempaka Kuning said...

CK join ye.

Id follower- cempaka kuning

Email-norzie_hany@yahoo.com

http://cempakakuningku.blogspot.com/2011/08/makan-je-la-keje-korang-subway-giveaway.html

tiefazatie said...

hye sky!ifa join!

http://tiefazatie.blogspot.com/2011/08/makan-je-la-keje-korang-subway-giveaway.html

pinkteddy84@gmail.com

tq wak!

lurun namzar said...

saya join.

http://suhadarazman.blogspot.com/2011/08/makan-je-la-keje-korang-subway-giveaway.html

emel : red_suemin@yahoo.com

aNiM said...

join

id: aNiM

http://luvnabilndamia.blogspot.com/2011/08/makan-je-la-keje-korang-subway-giveaway.html

email: zhms8082@gmail.com

tq~

fiQ'Ra said...

salam, sy join =))

email: fiqra91@gmail.com

http://fiqrakendet.blogspot.com/2011/08/makan-je-la-keje-korang-subway-giveaway.html

tqvm~~

zaikulim said...

Join

http://zaiikulim.blogspot.com/2011/08/makan-je-la-keje-korang-subway-giveaway.html



zbintim@yahoo.com.my

Jieda said...

As salam..saya join

http://join-giveaway.blogspot.com/2011/08/makan-je-la-keje-korang-subway-giveaway.html

email: jieda79@yahoo.com

I`mulan said...

hi... joint tp tajuk entry tak boleh nak tukar dah bila first time silap buat... dah berkali-kali cuba.. huhu.. harap dimaafkan...

http://jomcontestgiveaway.blogspot.com/2011/08/assalamualaikum.html

email : emasyok@gmail.com

Fadzillah Kamarudin said...

saya join...

id : Fadzillah Kamarudin

http://fadzillah-kamarudin.blogspot.com/2011/08/makan-je-la-keje-korang-subway-giveaway.html

Jaa said...

join...

mintak2 ada rezeki...

http://jaajahatga.blogspot.com/2011/08/makan-je-la-keje-korang-subway-giveaway.html

emel: ijaa84@yahoo.com

Kasih Ibu said...

Kasih ibu join :

http://kasihibuhaiqal.blogspot.com/2011/08/makan-je-la-keje-korang-subway-giveaway.html

e mail : zamzura07@gmail.com

AkmaFaizal said...

Salam Ramadan, nak join sama. Moga2 ade rezeki. Amin

http://www.akmarwati.com/2011/08/makan-je-la-keje-korang-subway-giveaway.html

email: antasia_aima@yahoo.com

~~@lyci@~~ said...

Alycia join..

http://alycia-dan-contest.blogspot.com/2011/08/makan-je-la-keje-korang-subway-giveaway.html

emel >> deqya2000@yahoo.com

tq ;)

mama tisya said...

http://mycontest-giveaway.blogspot.com/2011/08/makan-je-la-keje-korang-subway-giveaway.html

amyryna@gmail.com

nanakimie said...

join!

http://nanakimie.blogspot.com/2011/08/makan-je-la-keje-korang-subway-giveaway.html

nana.kimie@yahoo.com

aena jamil. said...

join.! :D

http://aenapit.blogspot.com/2011/08/makan-je-la-keje-korang-subway-giveaway.html

email : aenapit92@yahoo.com

thanks.:)

A y e s h a Ramlee said...

join

http://ayesharamlee.blogspot.com/2011/08/makan-je-la-keje-korang-subway.html

emel:bloggergirl84@gmail.com