Followers

Wednesday, 8 June 2011

The Daniel's Bar & Restaurant

Lokasi JJCM kali ni plak ialah kat Taman Sri Hartamas. Nama restaurant ni ialah The Daniel's Bar & Restaurant yang beralamat di No 11G, Jalan Sri Hartamas 7, Taman Sri Hartamas. Sila rujuk google map yang haku sertakan skali ni yer. Dulunya restaurant ni nama dia Samsaraa yg mana owner dia tu  ialah Harith Iskandar. Tp sbb kan busy ya amat maka Harith jual restaurant ni pd kwn dia la.


Google Map

Interior dan deco restaurant owner br tak ubah byk pun. Gambar2 Harith n wife dia je yang dah xde tergantung kat dinding. Pekerja pun sama tapi tukang msk tak sure tuka yg baru ke idak.


Deco The Daniel's
Kat sini menu dia pelbagai jugak. Ada western n local. Set menu pun ada. Dari segi harga agak berpatutan utk kws yg byk byk harta n emas mcm Sri Hartamas ni


Hari tu Sky order dia punya set. Set ni lau nak ikutkan cuma available tuk Monday to Friday jer. Tapi sbb time Sky dtg kedai tu br je beroperasi semula dorang offer jgk la set menu tu. 1 set Sky amik Nasi Goreng Cina dan 1 set lg amik Spaghetti. Dgn set ni dpt Ice Lemon tea ngan brownies skali.
Nasi Goreng Cina

Spaghetti

Ice Lemon Tea

Brownies
Brownies dia sangat sedap. Dia letak topping coklat air dan ice cream vanila. Sape nak call wat RSVP pun bleh coz restaurant ni mmg slalu cater tuk party n event. no tepon dia 03-62015907

1 comment:

Azueriena Norash said...

NENGOK PUN NAMPAK SEDAP ITU BROWNIES